Acasa   |  
Cum comand?
  |  
Contact
  |  
Despre noi
  |  
 

Gravura placi firma


Categorii de mapeVa mai recomandam


Gravura placi firma
Cod produs: gravura-placi-firma
Pret: 12 e+tva

Datorita materialelor de calitate si a finisajelor impecabile, placile noastre gravate  confera o imagine pozitiva firmei dvs. incepand chiar de la la exteriorul acesteia! Tempera va pune la dispozitie o gama larga de placi pentru outdoor si indoor, de la clasicele placi ABS cu finisaj metalizat auriu, bronz, alama sau argintiu la placi metalice sau placi stiplex cu gravura combinata cu autocolant.

In functie de specificatiile dvs. si suportul pe care trebuie atasate, montajul acestor placi se va face fie cu adeziv de cea mai buna calitate, fie cu distantiere metalice sau suruburi ornamentale cromate. Optand pentru montajul executat de Tempera, veti avea garantia amplasarii corecte si a rezistentei in timp a lucrarii.

Pentru alte produse de promovare de calitate care sa va reprezinte, va rugam consultati www.placigravate.ro

Pentru placile de firma gravate folosim in general ABS import germania auriu sau argintiu. Prin gravura logo si textul ramane negru. Pretul este in functie de marimea placii. Pentru o placa de 30 X 10 cm pretul este 12 euro+tva.O placa 30 X 20 cm : 24 euro+tva. In cazul in care placa trebuie lipita pe usa sau perete pe spatele ei aplicam gratuit dubluadeziv.

Placile ABS pot fi montate si indoor si outdoor.


Cerere oferta

Toate drepturile rezervate | Tempera Advertising (C) 2009 - 2023

Politica de confidentialitate

Optimizarea site-ului, SEO