Acasa   |  
Cum comand?
  |  
Contact
  |  
Despre noi
  |  
 

Placi sterling Policromie


Categorii de mape



Va mai recomandam


Placi sterling Policromie
Cod produs: placi-sterling-policromie
Pret: 12 e+tva

Cele mai vandute placi de firma gravate sunt placile STERLING. Pot fi gold sau silver. Marele lor avantaj este ca prezinta logo firmei dumnevoastra la culoarea brandingului.

 

Va oferim o varianta foarte eleganta de placi vopsite, din material plastic sterling gold sau silver. Aceste placi sunt dublu strat si permit gravarea laser computerizata pe spate a logo-ului sau textului. Dupa indepartarea acestui strat subtire auriu sau argintiu, suprafata ramasa este vopsita in functie de culorile logo-ului sau textului cerut.
Rezultatul este o placa foarte eleganta, neteda si lucioasa la suprafata, care scoate in evidenta intr-un mod foarte estetic logo-ul sau textul vopsit pe spate.

Placa este groasa de 3 mm, poate fii expusa atat outdoor cat si indoor, fiind rezistenta la apa, ger si UV.

In functie de specificatiile dvs. si suportul pe care trebuie atasate, montajul acestor placi se va face fie cu adeziv de cea mai buna calitate, fie cu distantiere metalice sau suruburi ornamentale cromate. Optand pentru montajul executat de Tempera, veti avea garantia amplasarii corecte si a rezistentei in timp a lucrarii.

Pretul acestor placi gravate este in functie de dimensiunea lor. De exemplu o placa de 30 X 20 cm costa doar 24 euro+tva.

Pentru alte produse de promovare de calitate care sa va reprezinte, va rugam consultati www.tempera.ro
De asemenea va asteptam la sediul nostru pentru a vedea mostre.

Placa sterling policromie

Cerere oferta





Toate drepturile rezervate | Tempera Advertising (C) 2009 - 2024

Politica de confidentialitate

Optimizarea site-ului, SEO